fbpx

Fri fragt ved køb over kr. 399,-

14 dages returret

1-4 dages levering

Det kan godt lyde lidt tørt og støvet at lægge puslespil. Og noget der hører regnfulde ferier i afsidesliggende sommerhuse med dårlig wifi-forbindelse til. Men faktisk er det både sjovt og sundt at bruge tid på at få de mange uens brikker til at danne et samlet billede. Samtidig er det noget man kan være sammen om, mens man får talt om løst og fast. For mig kan de snakke jeg får med andre over et puslespil, sidestilles med dem jeg får når vi går en tur sammen eller kører i bil. På en eller anden måde gør det noget ved snakken når man er i gang med noget andet på samme tid.

Udover du – forhåbentligt – hygger dig, træner du også din koncentration, tålmodighed og finmotorik mens du lægger puslespil. Og efter min mening er det en godt alternativ til de mange skærme vi bruger i dag, hvor underholdning og – en form for – beskæftigelse er meget let tilgængelig 24/7.

Derfor mener jeg puslespil holder 100. Og derfor har jeg designet 2 puslespil med simple grafiske motiver i klare farver.
Du kan se dem her.

Rigtig god fornøjelse 🙂