fbpx

Fri fragt ved køb over kr. 399,-

14 dages returret

1-4 dages levering

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Produktlinjen My Pocket of Time udvikles af:
Linje C
Enkeltmandsvirksomhed
CVR. 37903388
Gråstenvej 10, 8382 Hinerup
Kontakt mig på hej@mypocketoftime.dk
Eller tlf. 61331193

Priser

Hos Linje C tager jeg forbehold for eventuelle fejl i de angivne priser.
Endvidere forbeholder jeg mig ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke.
Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Linje C modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard.
Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.
Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Jeg pakker ordrer og sender 3 gange om ugen. Hvis din ordre haster, er du velkommen til at skrive en besked, så afsender jeg hurtigst muligt. 
Hos Linje C stræber jeg efter at levere dine varer inden for 1-4 hverdage. Leveringstiden kan i særlige perioder være længere i forbindelse med ferieafholdelse og mangelfulde leverancer fra vores leverandører.

Dine varer sendes med Post Danmark eller GLS. Hvis dine varer sendes som pakke og du ikke er hjemme når pakkeposten kommer, får du en pakkeseddel,
så du, indenfor den af Post Danmark/GLS stillede frist, kan afhente pakken på dit lokale posthus eller GLS afhentningssted.

I købsprocessen tilføjes et beløb for fragt på 48,25-77,50 kr. Ved køb over 399 kr. ved afhentning i pakkeshop eller udvalgt leveringssted, er der gratis fragt.
Der leveres kun til Danmark.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Du kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen.
Reklamerer du indenfor 2 måneder, anses reklamationen for at være rettidig. Reklamationer kan meddeles pr. mail til hej@mypocketoftime.dk
Linje C vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til :
Linje C, Gråstenvej 10, 8382 Hinnerup
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i webshoppen.
Perioden regnes fra den dag;

  • Hvor du modtager ordren.
  • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller i flere omgange.
  • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.

Returneringsomkostninger skal du selv overholde.
Inden 14 dage regnet fra modtagelsestidspunktet skal du give meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.
Meddelelsen skal gives pr. mail på hej@linjec.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Varer som er fremstillet efter dine egne specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg samt varer hvor plomberingen er brudt,
indgår ikke i fortrydelsesretten.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret.
Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind.
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Uafhentede pakker

Det kan ske du ikke får hentet din pakke på posthuset. I så fald returneres den til My Pocket of Time.
Jeg sender naturligvis gerne din pakke igen hvis du ønsker det. Du bærer alle udgifter hertil. 

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standard levering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.
Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Papir og farver

Linje C kan ikke kan garantere, at de farver du oplever på din skærm, præcist afspejler farverne på de fysiske produkter.
Ligeledes skal nævnes, at jeg arbejder med forskellige trykkerier og at der benyttes forskellige trykmetoder. Derfor kan der forekomme variationer i de forskellige producerede oplag samt formater, hvad angår papirtykkelse, skarphed i motiver og farvegengivelse.
Jeg står inde for kvaliteten af produkterne og trykker altid på miljørigtigt kvalitetspapir.
Hvis du er i tvivl om noget, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig.

Billeder og grafik fra hjemmesiden må ikke ændres eller beskæres. Materiale, herunder billeder og grafik, udarbejdet af Linje C må ikke reproduceres og må ikke bruges i kommercielle sammenhænge uden at der henvises til Linje C. Linje C har den fulde ophavsret til design og koncept.