fbpx

Fri fragt ved køb over kr. 399,-

14 dages returret

1-4 dages levering

Det, du fokuserer på, vokser. Har du hørt det før?
Og har du nogensinde tænkt over, at du faktisk selv kan bestemme hvilken dag du får, ud fra hvilke tanker du gør dig? Altså at det faktisk er dine tanker der former din virkelighed, mere end virkeligheden selv?
Starter du dagen med et positivt fokus, får du som regel en bedre dag, end hvis du er sur og gnaven og tankerne kredser om det skænderi du havde med din partner i går, eller at det regner og du bliver våd og du hader regn, og det er koldt og ungerne er sure og ingenting gider.

Måske fylder hverdagens trummerum og bekymringer for meget. Og du glemmer at stoppe op og mærke øjeblikkene, solstrålerne mellem skyerne og ikke mindst dig selv, fordi du har travlt med at få alle familiens ender til at nå sammen.
Det handler om hvilket fokus du har, hvilken indgangsvinkel du har til det du skal. Og hvis du starter dagen ud med et positivt fokus, med en positiv indstilling til tingene, kan du faktisk godt ændre din virkelighed. Ikke ment på den måde, at du skal negligere det negative og lade som om det ikke eksisterer, du skal forsøge at ændre din indstilling til tingene og se løsninger frem for begrænsninger.

Det er lettere sagt end gjort – det ved jeg!

Det er på den baggrund jeg har designet og udarbejdet Dagens fokusord som er en æske fyldt med 60 kort. På hvert kort står der et positivt og kærligt ord, du kan tage med dig i løbet af dagen. Og fokusere på. Hvis du dagligt bruger kortene, ordene, vil du lige så stille mærke en forandring i dig. De er nemlig designet som en hjælp til at blive mere nærværende, autentisk og positiv i dit møde med hverdagen. De er ment som en refleksionsmulighed i en hverdag, hvor det for mange af os går rigtig stærkt. Og tit når vi slet ikke at mærke efter hvad der sker med os og i vores omgivelser.

Opskriften er enkel: bland kortene og træk et ord. Tag ordet med dig i løbet af dagen. Gem det i din kalender eller din pung. Stil det frem på dit skrivebord så du får øje på det flere gange i løbet af dagen. Eller ha’ det med dig i tankerne.
Gør lige det der passer til dig. Og mærk så efter om det ændrer noget for dig 🙂

Rigtig god fornøjelse!

 

Du er meget velkommen til at følge med på min instagram story, hvor jeg jævnligt trækker et nyt fokusord.
@mypocketoftime___