fbpx

Fri fragt ved køb over kr. 399,-

14 dages returret

1-4 dages levering

I Linje C hjælper jeg dig som har en mindre, måske nystartet virksomhed, med at få en visuel identitet du kan være stolt af.
En identitet som du kan stå inde for og eje. Stærk og tydelig kommunikation gør, at du selv ved hvor du står.
Og gør samtidig dine kunder trygge.

Kender du også til det med at ligge søvnløs om natten og tænke på alle de ting der skal være styr på, når du starter op for dig selv? Udover at være helt skarp på dit fag, skal du også til at bekymre dig om tal, SKAT, cvr-registrering, indkøb af materialer, hjemmeside, distribution osv. alt efter hvilken branche du er i. Oveni det hele skal du også have et logo. Og en visuel identitet. Det hele bliver pludselig uoverskueligt og spørgsmålet er; hvor er det nu bedst at starte?

Jeg kan hjælpe dig med at få ro omkring din visuelle identitet, så du står skarpt i markedet, og både du og dine kunder bliver trygge og ved hvor du vil hen. Efter en snak med dig om din virksomhed og dine ønsker, kan jeg begynde at give din virksomhed det visuelle udtryk der passer til.

 

Godt design er ikke nødvendigvis dyrere, men godt design skaber
værdi og resultater, og sikrer at du rammer din målgruppe.

Og det er det, der betyder noget.

 

 

Hvorfor “Linje C”?

Alt det jeg gerne vil hjælpe med, handler om at skabe en linje i den visuelle identitet. Enten lægge en linje, eller fortsætte én der allerede er lagt. Der må være en linje, så du selv kender din retning, og fordi dine kunder bliver forvirrede hvis du ikke er tydelig i den kommunikation du sender ud.

C” står for Cathrine, Create, Creative

Derfor -> Linje C