fbpx

Fri fragt ved køb over kr. 399,-

14 dages returret

1-4 dages levering

Skriver du dagbog? Eller har du ikke gjort det, siden du lå på dit ungdoms værelse omgivet af idolplakater og tændte stearinlys i grønne vinflasker, mens du skrev om ham den søde fra klassen og hende den trælse fra 8. D?

Jeg har BJERGE af gamle dagbøger liggende i en støvet flyttekasse på loftet. Og jeg smider dem IKKE ud. Samlingen er ikke kun bøger fra min ungdom, men fra mange perioder af mit liv. Jeg har altid haft stor glæde af at nedfælde mine tanker og følelser – om ikke andet, så for at få dem ud og væk fra min hjerne. Og det har på en eller anden måde gjort mig gladere og mere tryg, at have mit helt eget univers at læsse af i.
Jeg skrev dagbog når jeg havde kærestesorger, mens jeg var på jordomrejse, da jeg studerede og i de svære perioder af mit liv. Men også når det hele går godt, synes jeg det er dejligt at skrive det ned. For mindernes skyld. Og også fordi jeg godt kan lide at se tilbage på hvad der gjorde mig glad, hvad der var svært og hvor meget jeg har rykket mig siden. Simpelthen for at blive klogere på mig selv. Der sker bare et eller andet når ting bliver skrevet ned – noget af det fedeste synes jeg faktisk er at opdage, at nogle af de ting jeg har skrevet ned som drømme eller håb for fremtiden, rigtig tit er gået i opfyldelse.

Og nu er jeg begyndt at skrive dagbog igen. Bare de der 15 minutter om dagen – eller i det mindste på de dage, hvor det giver mening. Jeg bruger mine notesbøger til alt og nogen gange kan det hele godt blive blandet lidt sammen i én bog. Lidt udklip, et billede eller små doodlerier. Men det gør ikke noget, tværtimod bliver bøgerne meget personlige og jeg elsker at skabe min egen bog ud fra alt det der fylder i mit liv.

At skrive dagbog er én af de ting jeg prioriterer i min personlige Pocket of Time, og bla. her jeg skaber et dagligt frirum for mig selv.

Tænker du også over at skabe dit eget daglige frirum? Og hvordan gør du det?